De Midgetgolfclub Duinholers bestaat sinds 1 januari 1970 en heeft zijn mooie locatie in de bossen van de Lage Vuursche in gebruik sinds 1994.
Wekelijks van 1 april tot 30 september (26 weken) spelen zij op dinsdagavond en zaterdagmorgen een clubcompetitie over 40 rondes. Per keer worden 2 rondes gespeeld, vakantie of andere sociale verplichtingen hoeven geen belemmering te zijn om de 40 rondes te halen. Ook na de 40 rondes kun je blijven meespelen.
Buiten het seizoen worden clubtoernooien als verjaardags-, sinterklaas-, handicap-, koppel-  en koude tenen toernooi georganiseerd. Ook kun je je inschrijven op toernooien van andere verenigingen in het district. Al jaren doet b.v. in februari een aantal Duinholers mee aan een indoortoernooi in Lexmond en in augustus het bloementoernooi in Aalsmeer. Daarnaast hebben Duinholers een wintercompetitie op ’n binnenbaan, een feestelijke prijsuitreiking en een gezellige nieuwjaarsreceptie met na afloop voor wie wil ’n gezamenlijk etentje.
Duinholers is een kleine vereniging en daardoor ook een knusse vereniging.
Nieuwsgierig?
Kom eens proefspelen op dinsdagavond of zaterdagochtend  (1april-30sept.) en maak kennis met deze bijzonder leuke sport.
Bekijk hieronder het filmpje gemaakt door Omroep baarn

de langste
de langste
vanuit de lucht
vanuit de lucht
Back to Top